Vilken vecka!

Denna veckan blev faktiskt helt annorlunda än jag trodde! I onsdags så tränade vi dressyr, övade på skänkelvikningar, fick bra tips på hur vi ska göra så det ska vi öva på hemma.
Men den stora överraskningen kom på onsdagskvällen när jag fick förfrågan att träna för en person som jag har velat träna för i nästan 6 månader, jag har stått som reserv men hans träningar är väldigt omtyckta så det är inte så många som vill avstå sina tillfällen men nu dök alltså möjligheten upp! Naturligtvis tackade jag ja och igår åkte jag och Nitro dit och fick en lektion, det kändes jättebra och Nitro var faktiskt riktigt duktig och verkade trivas med de övningarna vi gjorde. Ännu gladare blev jag när jag fick frågan om jag kunde tänka mig att träna tillsammans med en annan tjej i framtiden. Jag blev jätteglad, hellre dela en träning med någon annan än att inte träna alls!

Nu sitter jag och hoppas på att frosten ska försvinna så jag kan ge mig ut på en ridtur.

Nytt bett

Idag hämtade jag ut ett nytt bett som jag ska testa på Nitro, jag har alltid ridit på ett och samma men eftersom han ofta känns så stum, speciellt när vi är ute och galopperar, så tänkte jag testa något nytt. Det är ju så lätt att fastna i det gamla vanliga. Längtar redan efter vår ridtur imorgon!
I övrigt så har jag idag varit och tittat på J när hon tränade markarbete med sin fina häst, imorgon blir det hoppning för dom jag kommer sitta på första parkett. Det är så inspirerande att se dessa träningar och jag är ibland sugen på att anmäla mig själv, Nitro hade älskat det så det tål att tänkas på!

Vinter vinter vinter

Ja nu har det varit tyst här några dagar, ber om ursäkt för det. Förra torsdagen var det dags för årets första Pay and Ride, gick sådär, 59,9% vi fick ingen starttid så det slutade med att jag och Nitro red runt i ca 60 min innan det var dags för oss att gå in på uppvärmningsvolten, tyvärr var det oxå minus 8 grader så varken jag eller Nitro kände oss på topp. I det stora hela gick det väl ändå bra vi fick till galoppfattningarna bra men dock fick jag i mitt förfrusna tillstånd hjärnsläpp och saktade av honom efter volten i galoppen där vi skulle fortsatt att galoppera, han kändes lite ur balans sen så jag brydde mig inte om att ta en ny fattning utan travade snett igenom ist.

Sedan har vi anmält oss till haflingercupen, jag är så otroligt taggad nu!