Trip till Göteborg

Nu har jag äntligen landat efter en rolig tur till Göteborg horseshow tillsammans med tre kompisar, det var så roligt att gå och titta på allt fint på mässan och se på tävlingarna.
Jag vet dock inte om jag börjar bli vuxen eller vad det är men jag köpte inte en enda sak till mig och Nitro på mässan, kände inte mig i behov av något och att jag hellre lägger de pengarna på extra träningar.

På söndag är det dags för tävling igen, ska bli så kul!

Snö igen

Precis när jag kände att det lossnade för mig och Nitro som kom vintern tillbaka, härligt, absolut! Meeen väldigt olägligt för mig!
Lite ridning har jag ändå lyckats skrapa ihop och han känns faktiskt glad och fin att rida även om vi nu inte har de bästa av förutsättningar.
Nu ser jag fram emot töväder och möjlighet att äntligen kunna utnyttja det faktum att det är ljusare på kvällarna.

En tung vecka

Veckan blev inte riktigt som jag trodde, i torsdags möttes jag av det sorgliga beskedet att en barndomsvän som jag delar många ponnyminnen med hade avlidit i cancer. Vi tränade och tävlade tillsammans och umgicks även en del utanför hästeriet, även om vi inte umgicks numera så slogs jag av livets ständiga föränderlighet och att man kanske borde ta vara på de vardagliga stunderna mer än man gör. Det är ju trots allt dagarna som går som bildar livet.

Ja det blir väl inte så mycket mer info än så, Nitro är lika fantastisk som vanligt just nu lite extra med sin mjuka mule och glada gnägg.

Ta hand om er