Ullared

 
 
Idag styrde min fina svägerska bilen mot Ullared med mig i passagerarsätet. Vi hade en väldigt trevlig dag... Vi och resten av södra Sverige kändes det som... Det var nog tur att vi kom dit redan vid halv 8, jag styrde vagnen direkt mot leksaksavdelningen och barnkläderna för att hjälpa tomten på traven lite.
När jag var klar med Loverelaterade inköp var klockan runt 09 och kaoset var ett faktum, folk överallt och kön in till varuhuset ringlade sig lång.
Turen till hästavdelningen resulterade i två superfina täcken till lilla Charisma, ett rosa utetäcke och ett lila fleecetäcke. Det blev också några grimmor till både lillan och Nitro samt ett set med minilindor till Charisma, så sjukt söta som lindor.
Jag kommer testa hennes saker imorgon, bilder kommer.
Jag har upptäckt vilket dåligt utbud det är på bra saker till mindre hästar, det känns som att vissa tillverkare har samma proportioner på alla storlekar oavsett vilken kroppsform produkterna avser, det skiljer ju lite på ett smäckert halvblod och en bred shettis.
Samma färg, olika former

Träning

Igår testade vi en helt ny tränare! Va roligt det var!
Hon hade ett helt annat tänk och nya infallsvinkar, detta var precis var vi behövde.
Vi lade mindre/inget fokus på hans form utan bara på att han skulle gå fram, detta kändes helt rätt då jag är lite trött på att "tjabba" med honom om framåtbjudningen.

Nu ser vi fram emot fler lektioner och jag sitter redan och planerar alla roliga tävlingar jag vill åka på till våren

Pirrigt

Imorgon bär det av för att testa att träna för en ny tränare, ska bli så spännande! Jag har länge varit nyfiken att testa lite olika instruktörer så nu har jag gjort slag i sak och bokat in en tid.

Ikväll red jag lite i vår lilla hage men det var väl dömt att misslyckas när skymningen föll och jag inte hade så bra koll, varken på var jag var i hagen eller var jag hade Nitro. Jaja det kommer nog gå bra :)