Träning

Idag åkte vi iväg för en ny dressyrträning. Det kändes inte riktigt som vi fick till det i traven då han var lite seg så det blev mest till att få fram honom istället MEEEEN jag bad om att få träna galoppfattningar vilket vi gjorde och gud vilken träning! Instruktören lyssnad på mig när jag förklarade hur jag upplevde det och sedan lade hon upp övningar efter det och när någon övning inte fungerade så kom hon direkt på en ny som passade bättre. I slutet av passet så blev fattningarna rätt varje gång samt att vi tog en del fattningar från skritt u båda varven. VILKEN KÄNSLA!!!!
Imorgon tänkte jag summera detta året och avslöja vad jag har får mål för 2017!

Utökat B

Jag har länge tänkt att det vore bra att ha utökat B-körkort då jag har behövt byta bil och utbudet av bra dragbilar blir ett helt annat med ett B96 men det har aldrig blivit av att jag har bokat tid för uppkörning.
För några veckor sedan köpte jag en ny (ny för mig) bil och helt plötsligt blev det ett faktum att jag var tvungen att ta utökat. Det första försöket resulterade i totalt hjärnsläpp, men andra gånger gick det bättre och jag kan nu stoltsera med att få dra några kilo extra.
Jag och Nitro invigde detta i måndags med att åka till C och träna lite. Jag har tagit ledigt några dagar nu så jag tänkte passa på att rida ut Nitro i skog och mark nu när jag är hemma i dagsljus.
Imorgon ska vi åka iväg och träna dressyr igen, längtar!

Det lackar mot jul

Det känns som att allt går i ett nu, vi ska fira julen hemma och allt ska helst vara förberett i så god tid som möjligt.
Nitro har huruvida blivit riden ändå, tyvärr har det varit lite hårt så det blir mest skritt men det är ändå bättre än inget alls.
I går kände jag mig lite extra modig och tog med Charisma som handhäst, gick faktiskt riktigt bra och vi vågade till och med oss på lite trav. Det kändes skönt på kvällen att veta att båda mustangerna var rastade.

Snart är det dags att summera detta händelserika året och börja lägga upp målen för nästa, jag ser redan nu fram emot alla spännande saker vi ska göra.